HYVINVOINTIPALVELUT

SYDÄMEN SOINTU - Energiahoito

Energeettistä tasapainoa arkeen. Kokonaisvaltaista ja tasapainottavaa hoitoa mielelle ja keholle.

Energiahoidossa välitetään hoidettavalle universumin korkeavärähteisiä energialaatuja hoitajan käsien kautta. Hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla tai etähoitona. Hoidettavaan ei kosketa fyysisesti hoidon aikana. Energiahoito vaikuttaa suuremmaksi osaksi autonomisen hermoston kautta, joka ohjaa lähes kaikkia kehon toimintoja. Tämän vuoksi hoitotulokset ovat kokonaisvaltaisia. 

Yleensä ajatellaan, että tiettyyn vaivaan tarvitaan tietty hoito. Energiahoidossa ei hoideta jo syntynyttä sairautta, vaan hoidon vaikutuksesta koko kehon terveys ja elinvoima lisääntyy. Kun keho saadaan toimimaan tehokkaammin ja se siirtyy sairastuttavasta kroonisesta stressitilasta paranemistilaan, eli mikä tahansa oire voi hävitä. 

Energiahoito vahvistaa lisäksi itsetuntemusta ja elvyttää kehon omia voimavaroja. Energiahoito ei ole uskomushoitoa. Hoito muoto tulee kokea itse ja sen vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä. Hoitovaikutus on monitasoinen ja täysin erillinen tietoisen mielen uskomuksista.

Yksittäinen hoitokerta 60 min.  89€ / Sarjahoito 3 kertaa 60 min,  249€.

ELÄMÄN MALJA - Syvärentouttava äänimaljahoito

Yksittäinen hoitokerta 60 min. 79€ / Sarjahoito 3 kertaa 60 min, 224€.

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa, mieltä ja sielua. Se on myös lempeä kokonaisvaltainen lisä muihin tarjoamiimme hoitoihin. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Hoito tehdään eri kokoisilla tiibetiläisillä äänimaljoilla, joita soitetaan kehon päällä ja hoitotilassa. Hoidossa hoidettava makaa hoitopöydällä vaatteet päällä. 

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena laskien aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfatasolle. Äänimaljat ovatkin ihana keino saada keho ja mieli rentoutumaan ja hermosto rauhoittumaan.

Äänimaljahoito sopii lähes kaikille, myös raskaana oleville. Äänimaljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla ja kulhoja soitetaan sekä keholla että aurassa kehon yläpuolella. Hoidossa käydään läpi kaikki chakrat, koko keho päästä varpaisiin.